Ние сме приятели, които творим заедно, вдъхновени от красотата на природата и желанието да помагаме на всеки да създаде около себе си пространство (етер), свободно от негативни електромагнитни вълни и  лъчения с ниски вибрации, пространство, което да е изпълнено с любов, хармония и положителна енергия. За тази цел ние създаваме нашите оргонити, наречени „етеро рейс”- лъчи от етера – оргонити в различни форми,  цветове и големина и под формата на бижута.

 
 

Красимира

Аз съм Красимира. Първата ми среща с оргонитите беше като „любов от пръв поглед“. Влюбих се в тези творения и те дадоха нов смисъл в живота ми. Оказаха се естествено продължение на моите духовни и творчески търсения. Минах през много курсове, обучения и практики. (Практикувам и преподавам Рейки (Рейки мастер и учител съм), работя с енергията на Ангели и Архангели, възвисени учители. Използвам Силва метод, древната египетска система Изис Сейким/Секхем, методът All love на Патрик Зинглер, работа с Акашовите записи. Сертифицирана съм в курсове по хипноза и хипнотерапия, висцерална хиропрактика, тантра йога и др. ) Навлизането ми във вътрешния ми духовен свят беше приключение, съпроводено с разтърсващи преживявания – от най-мрачните до най-възвишените. Всичко това ми помогна да намеря своя вътрешен мир, хармония и неизчерпаема любов, които сега влагам в моите творения – оргонитите, за да достигнат до хората, които са готови за това.

Велизар

Аз съм Велизар. Моите осъзнати духовни търсения започнаха през 2000 година. Дипломирах се и работих дълги години в сферата на информационните технологии Германия, но винаги съм осъзнавал, че животът е нещо повече от това, да седиш по 50-60 часа на седмица пред компютъра. Преминах през периоди на изчистване, преживяване, осъзнаване и промяна. Обучавах се при шамани, учители и лечители. Иницииран съм в мастерско ниво на Рейки, сертифициран съм като мастър в Huna-Matrix-Healing, обучен съм да работя с Акашовите записи, да използвам лечебната сила на сърцето, да водя шамански пътувания. Обичам да използвам лечебната сила на природата.
Пътят, който изминах през последните 18 години и желанието ми да помагам на хората ме доведоха до една среща с Краси и оргонитите, която промени моя живот. Сега съм отдаден на творенето и красотата във всяка една нейна форма, изпълнени с безусловна любов и вселенска мъдрост.

За творческия процес

По време на  творческия процес ние се пота.пяме в медитативно състояние, като се оставяме да бъдем водени от нашите духовни водачи, ангели, архангели, възвисени учители и други светли сили. Затова можем да твърдим, че в процеса на сътворяване, сме канали на Божествената Творческа Енергия, Познание, Любов и Светлина.

В нашите оргонити „ етеро рейс“ е вплетена магията на различни скъпоценни камъни,кристали, злато, сребро, мед и други метали, съчетана с вълшебните свойства на билки, цветя, тамян и различни символи. Всяко едно творение е уникално, както в своята красота, така и във висшето познание и информация, която е закодирана в него.

Етеро рейс са сътворени да изчистват и предпазват своя собственик и пространството около него от електромагнитно замърсяване, негативни енергии, енергийни и психични атаки. Те даряват с дълбок душевен мир, засилват интуицията и творческата енергия, активират и подсилват лечебните сили на организма, помагат при медитации, изпълват с положителна енергия, Любов и Светлина.

Етеро рейс са активирани и програмирани да въздействат за най-висшето Благо и Добро на своя притежател.

 

.